Teamspelers

Een gebouw dat zit als gegoten maak je nooit alleen. Het proces van bouwen vraagt om constructieve samenwerking en heldere communicatie met alle betrokkenen in het bouwproces: kleurrijke gebruikers, opdrachtgevers, bouwers en beleidsmakers. Daarom bestaat agNOVA uit echte teamspelers.

Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld. Hebben we de expertise  niet direct in huis, dan hebben wij een kring van professionals rondom, waar we regelmatig in teamverband mee samenwerken. Landschapsarchitecten, stedenbouwers, tekstschrijvers, kunstenaars, fotografen.

Vacatures
Wil je ons team komen versterken? Kijk dan op de vacatures. Sollicitatiebrieven zijn altijd welkom en kun je sturen naar peter.wijnolts@agnova.eu.

De HUB voor Duurzaamheid is onze dagelijkse werkomgeving. Hier werken we samen met ZZP-ers en medewerkers van andere bureaus. De HUB is gevestigd in de St. Henricuskerk in  Amersfoort, die wij hebben verbouwd. Een kerk is het nog steeds, maar ook een fijne werk- en samenkomstplek.

Wat begint met een goed idee, een toevallige ontmoeting of een inspirerend voorbeeld kan resulteren in een plan van aanpak, strategie of gelegenheidsteam. Op de site agnovaconcepts.com vindt u actuele concepten waar wij aan werken, maar ook talloze inspiratiebronnen.