Verbinder in hart en nieren

Als teamspelers werken wij constructief samen met alle betrokkenen in het bouwproces: kleurrijke gebruikers, opdrachtgevers, bouwers en beleidsmakers. Voor iedere opdracht wordt een team op maat samengesteld.

Maar ook om tot een opdracht te komen brengen we de juiste partijen met elkaar in contact. Wat begint met een goed idee groeit soms uit tot een prachtig project. Zo zijn we langdurig betrokken bij de transformatie van bedrijventerrein De Hoef tot bewegingscampus en de Europalaan in Utrecht. agNOVA heeft daar al verschillende stake-holders bij elkaar gebracht. We werken momenteel verschillende concrete transformatie-opgaven uit op De Hoef en aan de Europalaan.

Hebben we de expertise niet direct in huis, dan hebben wij een kring van professionals rondom, waar we regelmatig in teamverband mee samenwerken: landschapsarchitecten, stedenbouwers, tekstschrijvers, kunstenaars, fotografen.

Door heel Nederland bouwen wij duurzame woningen en verduurzamen wij bestaande woningen. Dit doen we in verschillende samenwerkings-verbanden. Zo voeren we projecten uit met bouwbedrijven als Knapen, Nijhuis en Van Wijnen en maken we deel uit van consortia als De Verduurzamers en Hecon DuurSAAM. Met Hecon DuurSAAM hebben we de BIK-Challenge gewonnen.