Transformatie drukkerij tot onderwijs- en onderzoekslocatie SOMT, Amersfoort

De nieuwste uitbreiding van SOMT University Campus is opgeleverd. Een voormalige drukkerij is in  een half jaar tijd omgebouwd tot onderwijs- en onderzoekslocatie voor SOMT University Campus. Naast praktijkruimtes zijn en er leslokalen (waarin op schommels wordt gezeten), collegezalen, onderzoeksruimten, kantoren en een auditorium. Twee nieuwe bruggen, ingericht als studielandschap verbinden het onderwijs- en onderzoeksgebouw met andere SOMT-gebouwen.

Kenmerkende interieur-eigenschappen van deze gebouwen (die ook door ons werden getransformeerd) zijn in de nieuwste uitbreiding doorgezet: een blauwe schuine wand, houten binnenwanden en kurken vloeren.

De SOMT University Campus maakt een belangrijk onderdeel uit van bedrijventerrein De Hoef. Voor de transformatie van De Hoef naar een levendige plek waar wonen, onderwijs en bedrijvigheid mengen maken wij ons al jaren hard. We hebben hier een duidelijke visie op geformuleerd, die door de gemeente Amersfoort is opgepikt. Naast SOMT, werken we ook aan andere nieuwe gebouwen op De Hoef.