Nieuwste aanwinst SOMT University Campus

De nieuwste uitbreiding van SOMT University Campus is opgeleverd. Twee nieuwe bruggen, ingericht als studielandschap verbinden het onderwijs- en onderzoeksgebouw met twee andere SOMT-gebouwen. Het handschrift dat wij consequent doorvoeren in de SOMT University Campus is ook in de nieuwe uitbreiding goed afleesbaar: een blauwe schuine wand, houten binnenwanden en een kurken vloer. Schommels als zitplaatsen zijn daar een nieuwe aanvulling op.

De SOMT University Campus maakt een belangrijk onderdeel uit van bedrijventerrein De Hoef. Voor de transformatie van De Hoef naar een levendige plek waar wonen, onderwijs en bedrijvigheid mengen maken wij ons al jaren hard. We hebben hier een duidelijke visie op geformuleerd, die door de gemeente Amersfoort is opgepikt. Naast de kantoorgebouwen die we voor SOMT hebben getransformeerd, werken we ook aan de omvorming van andere gebouwen op De Hoef.