AGNOVA neemt deel aan De Ecolutie

De Ecolutie is een realisatieplatform voor comfortabele, energieneutrale én gezonde huisvesting. De best denkbare adviseurs, ontwikkelaars, bouwers én installateurs bundelen hierin hun krachten.

Onze focus ligt op de transformatie van lineaire naar circulaire utiliteitsbouw. Smart Buildings met een lage CO2-hypotheek en een duurzaam karakter. De Ecolutie sluit de keten. Laat dat de toegevoegde waarde zijn voor onze toekomst.

Metamorfose in Alkmaar

Wordt vervolgd: na de eerste 28 woningen die wij in Alkmaar hebben verduurzaamd met HeconDuursaam is nu begonnen met het tweede blok. Als perspectief voor deze bewoners alvast wat fijne metamorfose-beelden:

[sciba leftsrc=”http://agnova.eu/wp-content/uploads-agnova//2018/04/Metamorfose-2-voor.jpg” leftlabel=”Voor” rightsrc=”http://agnova.eu/wp-content/uploads-agnova//2018/04/Metamorfose-2-na.jpg” rightlabel=”Na” mode=”horizontal” width=””]

 

[sciba leftsrc=”http://agnova.eu/wp-content/uploads-agnova//2018/04/IMG_2078-metamorfose-voor.jpg” leftlabel=”Voor” rightsrc=”http://agnova.eu/wp-content/uploads-agnova//2018/04/IMG_2078-metamorfose.jpg” rightlabel=”Na” mode=”horizontal” width=””]

 

Doe Dag VMBO bij agNOVA

Vijf enthousiaste tieners in onze Torenkamer! In het kader van de landelijke Doe-Dag ontvangen wij scholieren die zich hebben opgegeven om bij ons de Doe-Dag te volgen. Architect Huib Ribbens gaat met ze aan de slag en geeft ze een inkijkje in het mooiste beroep: Architect.