Binnenkort in verkoop: kerkwoningen Amersfoort

Vier unieke woningen worden gerealiseerd in de voormalige Ontmoetingskerk in Amersfoort in de wijk Dorrestein. De woningen hebben elk een thema; zo is er de kerkzaalwoning, de tuinwoning, de torenwoning en de zonnewoning. De modernistische zaalkerk is een gemeentelijk monument. Het ontwerp voor transformatie van de kerk maakt goed gebruik van de karaktervolle gebogen wanden en de fraaie hoge ruimtes. Meer weten? Neem gerust contact op.

 

Gezocht: Modelleur met BIM-ervaring

Gezocht: modelleur met BIM-ervaring
Wie komt ons enthousiaste team versterken?

Wij zijn op zoek naar een BIM modelleur die met ons aan een grote hoeveelheid uitdagende projecten kan werken. De verbouwde kerk waarin wij atelier houden ligt centraal en vlakbij station Amersfoort.

Heb je technische bagage en kennis van bouwregelgeving, werk je graag in teamverband en heb je enige ervaring met BIM-tekenen (bij voorkeur Archicad), neem dan contact met ons op. Opleidingsniveau MBO of HBO.

Je kunt je sollicitatie versturen naar peter.wijnolts@agnova.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Special: De monniken van Schiermonnikoog

De Special: De monniken van Schiermonnikoog was op 16 april 2017 te zien op NPO2. De documentaire is gemaakt door Nachtzon Media en is het vervolg op de documentaire ‘De terugkeer van de monniken’ die eerder werd uitgezonden. Ging deel 1 vooral over de komst van de monniken naar Schiermonnikoog vanuit Diepenheim, deel 2 handelt over de totstandkoming van het klooster waarvoor wij het ontwerp hebben gemaakt.